pirmadienis, rugpjūčio 30

Apie gerves (taip vadinasi degtinė)

Mums patiko forma ir su draugais nusipirkom turinio. Juk niekas taip nesustiprina vyrų draugystės kaip degtinės pirkimas (tam vakarui, žinoma). Turinio neliko, o formas nuspalvinau ir jos man dar labiau patinka.

















Bet aš ne apie tai... Tuštindami turinį palietėm neištikimybės temą, o aš juk esu žadėjęs prie jos sugrįžti!

Patys faktai čia nėra labai svarbūs, tačiau jais galima puikiai iliustruoti tai, kas vyksta. Ogi vyksta tai, kad neištikimybės akivaizdoje pradedama ieškoti to, kas ištikima ir kas gali iš jos išvesti.

Vienas iš vakaro draugų jau ilgą laiką kankinasi dėl neištikimybės – gyvena šeimoje su žmona, vaikais ir jau daug metų turi meilužę. Jis pagaliau suvokė, kad tai – akmuo po kaklu, kurį vis sunkiau ir sunkiau nešiotis. Akys blausiai švietė liūdesiu, to liūdesio neišsklaidė ir degtinė. Jis prašė patarimo, ką pasirinkti: protingą, išsilavinusią žmoną, su kuria jungia daug bendrų išgyvenimų, ar gerokai jaunesnę su iš to išplaukiančiais privalumais ir trūkumais?

Atsakymas nėra toks paprastas,  nes jis neturi pasirinkimo kriterijaus. O pasirinkti tikrai būtina, nes neapsisprendimas kankina ir vieną, ir kitą moterį, o dar labiau jį patį. Nė viena moteris nesijaučia esanti laisva ir negalinti toliau eitu savo keliu. Negali to daryti ir vyras – jis susipančiojęs tame meilės trikampyje. Jis klausia patarimo. O ką mums sako 10 Dievo įsakymų? Ar tai nėra pasirinkimo kriterijus, kurio jam trūksta?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą